Sessi Strategi Mentor Ohsem

SILA BACA DENGAN TELITI:

Sebelum anda memulakan program Mentor Internet denagn Gobala Krishnan, anda perlu hadiri "Strategy Session" selama satu jam melalui telefon atau Skype.

Dalam sessi ini, saya akan mengumpul maklumat mengenai aktiviti perniagaan online anda sekarang, dan juga berikan nasihat yang berguna untuk anda berjaya. 

Menerusi sessi ini, saya akan tentukan sama ada anda sesuai menjadi student saya. Ini kerana kepakaran saya dalam beberapa bidang tertentu, dan saya ingin membantu anda sehingga berjaya.

Di hujung sessi ini saya akan beritahu anda sama ada anda boleh menjadi student saya atau tidak. Jika saya tidak dapat menerima anda sebagai student, ini adalah kerana apa yang anda ingin capai di luar kepakaran saya (sebagai contoh dropshipping atau Ebay) dan saya memang tidak dapat membimbing anda.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Sessi Strategi Program Mentor Ohsem (1 Jam)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel help@gobalakrishnan.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaKash Media
No. Akaun512334319625
Buka Maybank2u  

PENGESAHAN